Image

Meta de Kruijf, logopedist

Meta de Kruijf is in 1985 afgestudeerd als logopedist. Ze startte in hetzelfde jaar “Praktijk Logopedie Etten-Leur”. Meta werkt zowel met kinderen als met volwassenen. Ze is gecertificeerd als preverbaal logopedist. Een groot deel  van haar werkzaamheden bestaat dan ook uit het behandelen van (zeer) jonge kinderen met voedings- en/of communicatieproblemen en de begeleiding van hun ouders. Als preverbaal logopedist is ze bovendien verbonden aan de Kinderpraktijk Breda. Als actief theaterliefhebber werkt Meta graag aan stemvorming, presentatie en zang. Ook is zij aangesloten bij het landelijke Parkinsonnet als Parkinsontherapeut. Ze vertegenwoordigt  maandelijks de logopedie tijdens de Downpoli in het Amphiaziekenhuis te Breda. Multidisciplinair werken is dan ook haar stokpaardje.

Image

Emmy Konst, logopedist en spraak-taalpatholoog

In 1990 rondde ik mijn opleidingen Spraak-taalpathologie en Logopedie af. Hierna ben ik gaan werken als vrijgevestigd logopedist in de praktijk in Etten-Leur en als spraak-taalpatholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik kreeg de kans om promotie onderzoek te gaan doen naar de spraak-taalontwikkeling bij kinderen met een schisis. In deze periode heb ik me kunnen verdiepen in de kenmerken van schisisspraak en de behandelmethoden, maar ik heb ook veel met ouders kunnen spreken over hun zorgen en vragen over hun kind met een schisis.
Na het afronden van mijn proefschrift heb ik in het schisisteam van het Radboud UMC in Nijmegen gewerkt. Van 2003 tot 2008 was ik als spraak-taalpatholoog verbonden aan het expertise centrum van Kentalis in Eindhoven.
In 2006 startte ik met Logopediepraktijk Spraakkonst in Den Bosch (www.spraakkonst.nl). Ik richt me vooral op de behandeling van kinderen met complexe spraakproblemen. Bij deze doelgroep ligt mijn specifieke kennis, ervaring en passie. Bij de behandeling van kinderen met een schisis werk ik nauw samen met de schisisteams van Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Rotterdam. Via de Audiologische centra van Den Bosch, Rotterdam en Breda krijg ik kinderen doorverwezen met complexe spraakproblemen. Sommige van deze kinderen hebben al eerder logopedie gehad, maar hebben onvoldoende vooruitgang geboekt. Zij worden naar mij verwezen voor specialistische logopedische hulp. Ik vind het elke keer weer bijzonder om mensen op weg te kunnen helpen naar een beter verstaanbare spraak.

Contact

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak

Adres Praktijk

Locatie Kerkwerve 
Kerkwerve 46 
4873 CJ Etten leur 

Locatie het Anbarg 
Bernhardlaan 234 
4872 BP Etten Leur 

Contact

Meta de Kruijf: 06-39556477 
Emmy Konst : 06-51687831 
e-mail info@logopedie-ettenleur.nl 

Openingstijden

Maandag 8:00-18:00 
Dinsdag 8:30-17:00 
Woensdag 8:30-17:00 
Donderdag 8:00-19:00 
Vrijdag gesloten