Verwijzing en AfspraakVerwijzing

Enkele zorgverzekeraars stellen een verwijzing van uw huisarts of een specialist (bijvoorbeeld KNO-arts, schisisteam, orthodontist, kinderarts) voor onderzoek of behandeling verplicht. Indien uw zorgverzekeraar een verwijzing niet verplicht stelt, kunt u ook zonder verwijzing terecht. De praktijk is gecertificeerd voor directe toegankelijkheid.


Aanmelding

U kunt zich telefonisch aanmelden voor behandeling op nummer 06-39556477. Wanneer u zichzelf of uw kind aanmeldt zal kort gevraagd worden waarom logopedie noodzakelijk is. Wilt u zo vriendelijk zijn bij uw eerste afspraak uw verzekeringsgegevens en een identiteitsbewijs mee te nemen?


Vergoeding

Logopedie zit in het basispakket van de basisverzekering, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Alle behandelingen worden volledig vergoed. Voor volwassenen geldt dat de vergoeding pas ingaat als het eigen risico is overschreden. Voor kinderen geldt geen eigen risico. 


Wat te doen bij verhindering?

Bij verhindering dient u een afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Als de praktijk niet geopend is, kunt u de afmelding op de voicemail inspreken. Te laat afgemelde afspraken, of niet afgemelde afspraken worden in rekening gebracht. Het tarief hiervoor bedraagt 45,00 Euro. Deze kosten komen voor eigen rekening en kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. De eerste keer dat u een afspraak te laat, of niet afmeldt, krijgt u geen rekening. De keren daarna wel, ongeacht de reden van afmelding. Algemene betalingsvoorwaarden zijn op verzoek ter inzage.


Wachttijd

Er is momenteel een lange wachtlijst. 

Contact

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak

Adres Praktijk

Locatie Kerkwerve 
Kerkwerve 46 
4873 CJ Etten leur 

Locatie het Anbarg
 Bernhardlaan 234
 4872 BP Etten Leur  

Contact

Meta de Kruijf: 06-39556477 
Emmy Konst : 06-51687831 

e-mail info@logopedie-ettenleur.nl 

Openingstijden

Maandag 8:00-18:00 
Dinsdag 8:30-17:00 
Woensdag 8:30-17:00 
Donderdag 8:00-19:00 
Vrijdag gesloten